Beköszöntő

 

Nos, a blogot az elmúlt időszakban engem ért impulzusok miatt indítottam el. Egyre gyakrabban találkozom, vagy egyre gyakrabban figyelek fel a feminizmus által keltett ideológiai hullámokra és aggasztónak találom a jelenséget. A blog címe - antigumi - a Gumiszoba nevű oldal nevéből jön, amit kirekesztőnek, agresszívnek tartok, és ami jól tükrözi mindazt, ami ellen fogok írni. Az oldal itt érhető el: http://gumiszoba.com, illetve facebook oldaluk itt: https://www.facebook.com/Gumiszoba-486052054814252

Liberálisnak vallom magam, ezért nem a család egysége, a hagyományok, a férfi-női szerepek miatt aggódom, hanem raconális megfontolásokból vetem el ezt a nézetrendszert, amit összefoglaló néven feminizmusnak hívunk. Nem vetem el en bloc az egészet, de úgy vélem, már annyira kompromittálódott és olyan csoportok és ideológiák irányítása alá került, ami miatt célszerű lenne más néven és módszerekkel folytatni az esélyegyenlőségért kiállást. Szándékosan nem írok harcot vagy küzdést, ennek okát később elmagyarázom. 

A jelenség, amit a Gumiszoba képvisel, koránt sem egyedi, kivételes vagy szélsőséges a feminizmus világában, hanem átlagosnak tekinthető a szexista, kirekesztő, durva, megalázó, embertelen gondolkodásmódjával.

Azt a tételt is el kell fogadnunk, hogy a férfiak nem többek, mint az ösztöneik által irányított, tudatos gondolkodásra és önuralomra képtelen véglények.

Írja a facebook oldalán. Elképesztő? Ha feminista vagy, akkor elnézik neked az ilyet, senki sem háborodik fel, sőt. 

MOST AKKOR TE GYŰLÖLÖD A FÉRFIAKAT, VAGY MI?
 Igen, gyűlölöm őket

Vallja a szerző. Ez az alapállás, amit természetesnek fogad el az oldal több, mint kétezer követője, köztük ismerőseim is. A kettős mérce alap a feminizmusban, a gyűlölet helyes és követendő példa, ha nő vagy, ha feminista vagy. Hangsúlyozom, a Gumiszoba átlagos feminista oldalnak tekinthető. A kedvelők elfogadják és jónak tartják ezt a fajta gondolkodást. 

Ön most egy női oldalon van. A világ (itt) női szempontok alapján van értelmezve

Ez lenne tehát a női szempont. A világot egyértelműen felosztja férfi és női gondolkodásra, ahol ha nő vagy, teljesen normális a gyűlölet, a kirekesztés, az erőszakos gondolkodás, a megbélyegzés, a nemi diszkrimináció és sorolhatnám. Amit amúgy elítélünk, kivéve, ha feminizmusról van szó. El kellene gondolkodunk, ez a női szempontként jellemzett dolog mennyire illik bele ez európai civilizációnkba. 

Nyugodtan legyél dühös, ha nő vagy, mert ellened folyik ez az egész patriarcha őrület.

A negatív érzelmek helyeslése, az erőszakosság, a düh, a támadó magatartás követendő mintaként van bemutatva a nők számára, hiszen a "patriarcha őrület" ellen van az egész. 

Ha ez a nemek közti gyűlölet, akkor valóban, van bennem

- vallja a szerző, és talán már körvonalazódik az olvasóban, miért is ellenzem liberálisként a feminizmust. Persze lehet mondani, ez nem az, kivételes jelenség, de nem így van. A feminizmus hasonló elemekből tevődik össze, aminek a közös alapállása, hogy a nőket a férfiak elnyomják, ezért harcot kell folytatni ellenük. A harc pedig erőszakkal, gyűlölettel, kirekesztéssel, megbélyegzéssel, megsebzéssel, megsemmisítéssel jár együtt. Én nem akarok ilyen jövőt a fiamnak. Nem akarom, hogy azért kelljen rosszul éreznie magát, mert Y kromoszómával rendelkezik. És nem akarom, hogy nekem és más férfiaknak be kelljen hódolnunk az ilyen minták előtt. Az egyenjogúság fontos kérdés, sokkal fontosabb annál, semmint hogy átengedjük azoknak, akik erőszakkal próbálnak érvényt szerezni gondolataiknak, akik ellenséget kreálnak a férfiakból.